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Cesto de fermentação circular | 1 unidade

11,50 €*

Preço incl. IVA acrescido de custos de envio

  • Cozer o pão perfeito com facilidade
  • Feito de 100 % rattan natural com pano de linho
  • Cesta para 0.75 - 1 kg de massa
  • Para pão circulares: 28 x 14 x 7cm
  • Perfeito para padeiros amadores e profissionais
Variedade: Cesto de fermentação circular | 1 unidade
11,50 €

Disponível de imediato, prazo de entrega 6-7 dias úteis

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Haverá algum coisa mais agradável que o cheiro a pão fresco a pairar pelo ar? Crocante por fora e macio por dentro, com o seu creme de barrar preferido... Quem não fica com água na boca? Aqui na KoRo, pode obter tudo o que precisa para fazeres o teu pão perfeito: as mais variadas e finas farinhas, sementes de abóbora para adicionar crocante e xarope de agave se quiseres algo mais doce. Para ajudar a massa do pão a ficar macia e grande, falta apenas um elemento: uma cesta para fermentação de pão! Compra o nosso cesto de fermentação e rivaliza com as padarias profissionais!

Cesta de fermentação de rattan para o pão perfeito

Os nossos cestos são feitos de rattan natural, para que tenha 100 % pão e 0 % químicos. A cesta circular tem as dimensões 28 x 14 x 7 cm e pode ser facilmente usada para cerca de 0.75 a 1 kg de massa. O uso não poderia ser mais fácil: após o tempo de fermentação principal, basta colocar a massa dentro da cesta enfarinhada durante cerca de 30 minutos. Usa o pano de linho incluído para cobrir a massa durante esse tempo. Com o uso do pano, não só terás uma massa arejada e macia, como a massa ficará fresca durante mais tempo, sem o risco de secar. Depois da fermentação, vira a cesta para deixar a massa no tabuleiro e está pronta para ir ao forno! Notará também um belo padrão na parte superior da massa, que resulta das ranhuras da cesta. Se quiseres, também podes usar a cesta para servir o pão à mesa. Além disto tudo, as cestas são autenticamente naturais: consistem de rattan natural e são feitas à mão na China, o que significa que cada cesta é única e de alta qualidade!

Comprar as cestas de fermentação da KoRo

As nossas cestas circulares de rattan natural com o conveniente pano de linho transformam a tua massa de pão. Seja a tua primeira vez a fazer pão ou sejas profissional do assunto, as cestas são ideais para todos os tipos de pão que necessitam fermentação, desde pão de aveia macio até pão suculento de iogurte. Com os teus deliciosos pães, o próximo brunch será um verdadeiro espetáculo para ti e para os teus convidados. Prepara-te para comer o melhor pão e encomenda a nossa cesta de fermentação!

Número de produto BROT_002
Origem (processamento) Vietname
Conteúdo 1 UNIDADE
Fabricante KoRo
EAN/GTIN 4260718294443
Vestígios Informação de vestígios alergénicos
Entrega Tempo de entrega
Empresa KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berlin
Material Rattan
Descrição de venda Cesta de fermentação
Perguntas & Respostas: Cesto de fermentação circular | 1 unidade
Ground wood, peddigree or plastic - opinions differ. For our proofing basket, we opted for natural rattan, i.e. peddigree cane. There are two reasons for this: Baskets made of plastic are basically nothing more than bowls. Thus, the dough does not dry out, but is less fresh and airy. Also, proofing baskets with natural materials leave fine grooves that shape the appearance and make it look more professional (and if we're honest, much nicer). Plus, our proofing basket has a linen cover with a pretty KoRo motif. The insert covers your dough while it's proofing to keep it stain resistant. The linen fabric also has a cooling effect: this prevents the dough from drying out and keeps it fresh longer.
Before use, flour the basket and the bread well again. After the main rising time, the dough is loosely put into the proofing basket (pressing in is rather counterproductive). Then put the linen cloth over it and let the dough ferment. Now you can also super already heat up the oven. Normally the dough should not stay longer than 30 minutes in the basket before it is pushed into the tube.
Whether bakery needs or leisure hobby, our proofing basket is suitable for all who want to let off steam in the kitchen in terms of bread baking. And if that is not the case, it is also suitable as a chic bread or serving basket!
You don't always have to use a proofing basket when baking bread. In an emergency, a sufficiently large salad bowl or a pasta strainer can also be used as a substitute. When improvising, however, you have to reckon with the fact that your dough will not rise ideally and you will have to do without the pretty grooves.
If you simply tip the dough piece out of the mold, it may lose its shape and structure. That's why it's convenient to place the baking paper-covered wire rack upside down on the basket and then turn it over.
A proofing basket gives the dough some rest before baking and promotes optimal fermentation. This process is also called 'piece proofing'. However, the dough piece not only gets rest, but can develop and take the desired shape.
After the time in the proofing basket, the bread should bake ... But when is the dough ready to bake? There is a finger pressure test that you can use to determine whether your dough has reached the perfect consistency. If the dough seems too small when you press it and offers significant resistance, it's not ready to bake. If, on the other hand, it is flat and leaves clearly visible fingerprints, it has probably been fermenting too long. You hit the jackpot if it is large, elastic, and has low resistance. Important, before you continue baking: never bake the proofing basket with the dough! Instead, place the dough on a rack lined with baking paper and then put it in the oven!
This proofing basket has a round shape.
The round proofing basket made of cane has the dimensions 28 x 14 x 7 cm and is therefore medium in size. You can ferment about 0.75-1 kg of dough in it.
If you want to clean your new proofing basket after use, you don't have to pay much attention at all. If you have dusted it with a lot of flour, it really only needs to be cleaned out with a brush. From time to time you can also clean it with water, but then put it in the sun to dry, so that you can get the moisture out of the basket.
Especially before the first use, you should flour your proofing basket well, as well as your dough. Less flour will then be needed for later use, as there will always be some residue left over when you tap it out. Rye flour is particularly suitable for this purpose, but wheat or spelt also do well in baking preparation.
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Foi assim que o preço evoluiu ao longo do tempo

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4.8/5

6 Avaliações


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Claudia Emma H.  | 21.04.2022

Muy útil

Tamaño perfecto para un pan!

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Hanna P.  | 09.03.2022

Ideal für Hobbybäcker:innen

Super Größe und Verarbeitung, auch mega praktisch mit dem Leinentuch. Werde ganz bald ein neues Sauerteigbrot backen!

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Anonym  | 24.02.2022

Um pouco menor do que o esperado.

Um pouco menor do que o esperado.

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Anonym  | 16.02.2022

Topo!

A qualidade é óptima!

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Anonym  | 01.02.2022

Muito bem acabado

Muito bem acabado

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Anonym  | 08.12.2021

Cesta de prova barata feita de material apropriado.

Cesta de prova barata feita de material apropriado.

1 pessoa(s) achou(acharam) esta informação útil

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